Sur Yapı Bahçeyaka Kanal İstanbul'a komşu oldu!
İstanbul Ispartakule'de hayata geçirilen Sur Yapı Bahçeyaka Kanal İstanbul'a komşu oldu. Kanal İstanbul'a komşu konut projeleri arasında yer alan Sur Yapı Bahçeyaka yapımı devam eden metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan ve Avrupa Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi İstanbul’un önemli ulaşım ağlarının kesiştiği noktada, Avrupa’nın gelişen bölgesi Ispartakule’de yükseliyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de ulaşımı kolay olan proje, aynı zamanda Atatürk Havalimanı, Atatürk Olimpiyat Stadı ve 3. Havalimanına çok yakın bir konumda yer alıyor.

7 blokta 327 adet konut ve 10 adet ticari alandan oluşan Sur Yapı Bahçeyaka projesi geniş yeşil alanların bulunuyor. 21 dönüm arsa üzerinde inşa edilen ​Sur Yapı Bahçeyaka projesinin peyzajında lavanta, kekik, leylak, biberiye, adaçayı, papatya, zambak, karanfil gibi birbirinden renkli çiçek ve bitkiler kullanılıyor. 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu Sur Yapı Bahçeyaka projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule​'de 8 bin metrekare yeşil alan bulunuyor.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181