Prestij Paşa Konakları telefon!

2 farklı tipte daire seçeneklerinin yer alacağı Prestij Paşa Konakları telefon detaylarını sizler için araştırdık.

Prestij Paşa Konakları telefon detayları şu şekilde;
Bakyapı Prestij Paşa Konakları telefon: 444 16 99

Prestij markasının en yeni projesi olan Prestij Paşa Konakları projesi 3+1 bahçe katı ve 4+1 normal dairelerden oluşacak. Örnek dairesi hazır olan Bakyapı Prestij Paşa Konakları projesinde merkezi bir lokasyonda konumlandırılacak.

Bakyapı imzası ile Balıkesir Merkez'de hayata geçirilecek olan Prestij Paşa Konakları projesinde ankastre ürünler, klima, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, buzdolabı, kombi, vestiyer-portmanto, yerden ısıtma yer alacak.

Yaylada AVM'ye 400 metre mesafede bulunacak olan Prestij Paşa Konakları Balıkesir projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu bay-bayan, fitness, sauna, mescid, süs havuzu, oyun parkı, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, kamelya, 7/24 güvenlik, mini market, kafe gibi sosyal donatı alanları yer alacak.

Prestij Paşa Konakları teslim tarihi için tıklayınız.
Prestij Paşa Konakları nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Prestij Paşa Konakları telefon detaylarını sizler için derledik. Prestij Paşa Konakları satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181