Dursunbey TOKİ 3. etapta yeni talepler Şubat ayı sonrası toplanacak!
Dursunbey’de yapımı devam eden 3. Etap TOKİ konutlarının 2+1 ve 3+1 modellerinin kat planı ve mimari projesi belli oldu.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın girişimleri ile Üçeylül Mahallesi Yandere bölgesinde yapımına başlanan TOKİ konutlarının mimarisi belli oldu. 

Kazı çalışmalarının devam ettiği TOKİ’de 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 160 konut, 1 adet büfe ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleşecek. Yüklenici firma tarafından 500 günde tamamlanacak olan yeni TOKİ’de, yeni talepler Şubat ayı sonrası toplanacak. 2017 yılında yapılan ilk ihalenin iptal olması sebebi ile o dönemde alınan 157 ön talebin öncelikli olacağı yeni TOKİ’de, talebinden vaz geçenlerin yerine yeni talepler alınacak. Farklı mimarisi ile beğeni toplayan yeni TOKİ dairelenin görselleri de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından belirlendi. 

Dursunbey'de bu projeyle, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşuyor.

Dursuneby Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181