2018 ÜFE TÜFE oranları kira artışı!
Her ay düzenli olarak belirlenen 2018 ÜFE TÜFE oranları kira artışı ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından hazırlanan 2018 ÜFE TÜFE oranları kira artışı her ay düzenli olarak TÜİK'in resmi sitesinde yayınlanıyor. Konut kira sözleşmesi bitiş tarihinden sonra uygulanan kira artışı her ayın ilk haftasında saat 10:00'da 'www.tuik.gov.tr' adresinde yer alıyor.

Kira artış oranı Ekim 2018 ne zaman belli olacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Halihazırda ÜFE'ye göre belirlenen kira artış oranları Yeni Ekonomi Paketi YEP ile 2019 -2021 yılları arasında kira artış oranları TÜFE'ye göre yapılacak. 2019 yılına kadar ki süreçte ise Yargıtayın belirlemiş olduğu kira artış oranı "ÜFE'ye göre belirlenir" kararı Yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE)'nin 12 aylık ortalamalarının değişim oranına bakılarak hesaplanmaya devam edecek.

2018 ÜFE TÜFE oranları kira artışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Her ay 2018 ÜFE TÜFE oranları kira artış hesaplama ve kira zam oranlarını, oranlar açıklandığı an itibariyle emlaksayfasi.com.tr'den takip edebilirsiniz. Kira artış oranları eylül 2018 için tıklayınız.

Eylül 2018 dükkan kira artış oranı için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacı Bekir dalkıran 5 yıl önce

Üfe tüfe oranı bu sene ortak oranı yüzde kaç olarak belirlendi

banner182

banner181