Ak Parti Bursa Milletvekili Adayları 2018!

Ak Parti Bursa milletvekili adayları 2018 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki Ak Parti Bursa Milletvekili Adayları 2018 için kimler listeye girmeyi başardı ? İşte tüm bu soruların yanıtları kısa bir süre içerisinde yanıtını bulacak. Bilindiği üzere AK Parti tarafından aday adayı mülakatları tamamlandı. 2 bin 100 kişi üst komisyona sevk edildi.

24 Haziran seçimlerine 34 gün kala CHP VE MHP milletvekili aday listeleri açıklanırken AK Parti henüz listeyi açıklamadı. Partiye gönül veren seçmenler, milletvekili adaylarını sabırsızlıkla bekliyor. Listede kimlerin yer alacağı ve almayacağı merak konusu. 24 Haziran'a doğru partilerin cumhurbaşkanı adayları belli olurken, Partiler yavaş yavaş milletvekili listesini de açıklıyor. Milletvekili listesini hatırlanacağı gibi ilk açıklayan MHP oldu.


Milletvekili aday adaylarını kurulan komisyonlarda değerlendirmeye alan AK Parti Bursa milletvekili adaylarını belirlemek üzere mülakatlara tabi tuttu. Adayları belirlemek üzere kurulan komisyon 600 AK Parti milletvekili adayını belirlediği öğrenildi. Komisyonca belirlenen 2018 AK Parti milletvekili adayları konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayının ardından açıklanması bekleniyor. 

Ak Parti Bursa milletvekili adayları 2018 listesi ;

1.BÖLGE
1.SIRA - HAKAN ÇAVUŞOĞLU
2.SIRA - MUSTAFA ESGİN
3.SIRA - REFİK ÖZEN
4.SIRA - EMİNE YAVUZ
5.SIRA - AHMET KILIÇ
6.SIRA - GÜLTEN KAPICIOĞLU
7.SIRA - SADETTİN CANGÜL
8.SIRA - ARİF ÇELENK
9.SIRA - MUHAMMET ERDOĞAN
10.SIRA - ARİF BEKİR DANGAÇ

2.BÖLGE
1.SIRA - EFKAN ALA

2.SIRA - OSMAN MESTEN
3.SIRA - VİLDAN YILMAZ GÜREL
4.SIRA - ZAFER IŞIK
5.SIRA - MUHAMMET MÜFİT AYDIN
6.SIRA - ATİLLA ÖDÜNÇ
7.SIRA - AHMET YELİS
8.SIRA - SELDA MERİÇ
9.SIRA - BURCU YARAN
10.SIRA - İSMAİL ÖZKAN


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181