Kira artış oranı Ekim 2021 ne zaman belli olacak?

Ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak edilen kira artış oranı Ekim 2021 ne zaman belli olacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Her ay düzenli olarak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmi sitesinde açıklanan kira artış oranı Ekim 2021 bilgisinin ne zaman açıklanacağı belli oldu.

Kira artış oranı Ekim 2021 ne zaman belli olacak?
Konut kira sözleşmesi bitiş tarihinden sonra uygulanan kira artışı TÜİK tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan Tüketici fiyat endeksi (TÜFE)'nin 12 aylık ortalamalarının değişim oranına bakılarak hesaplanıyor. Bu oranlar TÜİK'in resmi sitesi olan 'www.tuik.gov.tr' adresinde yayınlanıyor. Ekim ayı içerisinde yayınlanacak olan kira artış oranının da tarihi belli oldu. Kira artış oranı önümüzdeki ay 4 Ekim 2021 tarihinde ve saat 10:00'da sitede yayınlanacak.

İşyeri kira artışı en fazla ne kadar yapılabilir tıklayınız
Kira zammı hangi ayda yapılır tıklayınız

Kira artış oranı Ekim 2021 ne zaman belli olacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. Ekim 2021 kira artış oranı ve kira artış oranı 2021 Ekim ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Eylül 2021 dükkan kira artış oranı için tıklayınız
Konut kira artış oranı Eylül 2021 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181