Kira artışı Temmuz 2019 ne zaman belli olacak?
Kira artışı Temmuz 2019 ne zaman belli olacak sorusunun cevabı kirası Temmuz ayında zamlanacak kiracılar tarafından merak ediliyor. Kira artış oranını belirleyen TÜFE ve ÜFE oranları her ayın 3'ünde düzenli olarak TÜİK tarafından açıklanıyor. Peki Temmuz 2019 kira artış oranı ne zaman açıklanacak?

Kira artışı konut kira sözleşmesinin yapıldığı aya göre belirleniyor. TÜİK tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan Tüketici fiyat endeksi (TÜFE)'nin 12 aylık ortalamalarının değişim oranına bakılarak hesaplanan kira zam oranları için Temmuz takvimide belli oldu. Kira artışı Temmuz 2019; 
3 Temmuz 2019 tarihinde saat 10:00'da yayınlanacak.

Kira artışı Temmuz 2019 ile ilgili ne zaman açıklanacak sorusunu sizler için cevapladık. Temmuz 2019 kira artış oranı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İşyeri kira artışı en fazla ne kadar yapılabilir tıklayınız
Kira zammı hangi ayda yapılır tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181