Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelikte değişiklik yapıldı!
İlk kez konut sahibi olucak kişileri ilgilendiren konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelikte değişiklik yapıldı.

Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelikte değişiklik detayları;
3 Nisan 2020 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile konut hesabına devlet katkısı yönetmelik değişikliği yapıldığı duyuruldu. Yönetmelik yayımı tarihi itibari ile yürürlüğe girdi ve yönetmelik yükümlerini Cumhurbaşkanı yürütecek.

Konut hesabı yönetmeliği 2020 değişikliği kapsamında yer alan geçiçi madde şu şekilde;
GEÇİCİ MADDE 2- Bu maddeyi ihdas eden Yönetmelik değişikliğinin yürürlüğe girdiği tarihten 30.9.2020 karihine kadar, 6 ncı maddenin dördüncü fıkrasında yer alan düzenli ödeme yapmama imkanı, aylık ödeme planını seçen katılımcılar için bir dönem içerisinde en az 6 defa, üç aylık ödeme planını seçen katılımcılar için bir dönem içerisinde en fazla 2 defa olarak uygulanır.

Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181