Tasarruf A.Ş. Nedir ?

Son dönemlerde popüler bir model haline gelen ve ufak bütçelerle birikimlerini değerlendirmek isteyenler ev ve otomobil almak için Tasarruf A.Ş. nedir sorusuna yanıt arıyor. Peki yeni bir alternatif model olan Tasarruf A.Ş. sistemi nedir? Bu sistemle ev ve otomobil nasıl alınır ? İşte yanıtı...

Tasarruf A.Ş. sistemi ile ev veya otomobil almak isteyenler öncelikle firmaya ait bir şubeye ya da internet üzerinden bir başvuru formu dolduruyor. Başvuru işlemlerinin ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda Tasarruf A.Ş. tarafından müşterilere özel olarak bir tasarruf planı hazırlanıyor. Hazırlanan tasarruf planı taksit ödemeleri ve diğer ödemeler müşteriye teklif olarak sunuluyor.

Üyelik işlemleri sırasında herhangi bir peşinat ödeme zorunluluğunun bulunmadığı sistemde, çekiliş ya da bireysel ödeme planına göre teslimatlar yapılıyor. Tasarruf A.Ş. tarafından hazırlanan ödeme planlamasına göre şirket tarafından belirli bir hizmet bedeli talep ediliyor. Taksitlerini ödemekte zorlananlar için taksit öteleme gibi imkanlar bulunuyor.

Sistemden Ayrılmak İsteyenler Tüm Ödemelerini Geri Alabiliyor mu?

Tasarruf A.Ş. tarafından hazırlanan sözleşmelerde açıkça belirtilen maddeye göre; zaman kısıtlaması olmaksızın ayrılmak isteyen tüm müşteriler bu haklarını kullanabiliyor ve ayrılma tarihine kadar yaptığı tüm ödeme, peşinat ve taksit tutarlarını 60 gün içerisinde geri alabiliyor.

Tasarruf A.Ş.nedir sorusunun yanı sıra alt bölümde belirttiğimiz haber ile firma hakkında daha bilgiye ulaşabilirsiniz;

Tasarruf A.Ş. Kimin ?

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181