İşte Anadolu ve Avrupa Yakası'nın yeni çekim merkezleri!
Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni çekim bölgelerini değerlendirdi.

AVRUPA YAKASININ EN'LERİ
Hakan Erilkun, Avrupa yakasında İncirli, Kayaşehir, Zekeriyaköy, Ispartakule, Edirnekapı ve Topkapı'yı işaret etti. Erilkun, "Büyük İstanbul Tüneli'nin bağlantı noktası olacak İncirli, önümüzdeki dönemde primlenir. Kayaşehir, emlak hareketlerinin borsa hızıyla gerçekleştiği noktaların başında. 3. köprü güzergahının sağladığı en büyük avantajlardan faydalanan bölge ise Zekeriyaköy. Bahçeşehir'de Ispartakule mevkii de önemli. 2017'de bölgeye gelecek metro fiyatları katlayacak. Edirnekapı ve Topkapı ise hem ticari emlakta hem konutta değerleniyor" dedi.

ANADOLU YAKASININ ENLERİ 
Hakan Erilkun, Anadolu Yakası'nda ise Çekmeköy, Samadıra, Göztepe Ünalan Mahallesi ve Küçüksu'ya dikkat çekti. Erilkun, "Çekmeköy Madenler'de 6 ay önce 230 bin liraya satılan ev bugün 290 bin liraya satılıyor. Şamandıra ise, bakir noktalara sahip. 1+1'lerde 350 bin liraya çıkan daire fiyatları rekora koşuyor. Göztepe Ünalan Mahallesi de, İstanbul Tüneli'nin güzergahında olması nedeniyle önem kazanacak. Küçüksu'da tünelin ana noktalarından biri olacak. Bölgede metrekare fiyatlar 5 bin 500 lira. Son 6 aydaki artış oranı yüzde 7" şeklinde konuştu.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181