Kanal İstanbul'a komşu 5 konut projesi!
Yeni bir konut arayışında olanlar ya da yatırım yapmak isteyenler için Kanal İstanbul'a komşu 5 konut projesi listesini araştırdık. Kanal istanbul'un güzergahının netlesmesiyle bölgede inşa halindeki projelerde de hareketlilik başladı. İşte Kanal İstanbul'a komşu 5 konut projesi

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 64 farklı daire tipinin bulunduğu Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinin peyzajında lavanta, kekik, leylak, biberiye, adaçayı, papatya, zambak, karanfil gibi birbirinden renkli çiçek ve bitkiler kullanılıyor. Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Banu Evleri Ispartakule 2
18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 2 projesi 220 daireden oluşuyor. İstanbul Ispartakule'de 2+1'den 4+1'e kadar farklı tip daire seçenekleri bulunan projede daire büyüklükleri 120 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Banu Evleri Ispartakule 2 detayları için tıklayınız.

Avrupark Hayat projesi
12 blok olarak tasarlanması planlanan Avrupark Hayat projesinin 1095 konuttan oluşması bekleniyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer alması beklenen Avrupark Hayat projesinde dairelerin büyüklüklerinin 63 ila 174 metrekare olması öngörülüyor. Avrupark Hayat projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Semt Bahçekent
1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunacak olan Semt Bahçekent'te dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişecek. Emlak Konut güvencesiyle inşa edilecek olan Semt Bahçekent projesi 669 konuttan oluşacak. Semt Bahçekent daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kanal İstanbul'a komşu 5 konut projesi ile ilgili gelişmeler ve haberler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181