Kıbrıs Mağusa ev fiyatları!
Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından yayımlanan rapora göre Kıbrıs Mağusa ev fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

KKTC Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu kapsamında Kıbrıs Mağusa ev fiyatları detayları belli oldu.  Son 3 yıl içerisinde inşa edilmiş daire modelleri olan lüks dairelerin bulunduğu Kıbrıs'ta lüks villa 200 metre üzeri özel yüzme havuzu, geniş bahçe ve 3 yatak odasından fazla özelliği barındıran villa modeli olarak tanımlanıyor.

Dairelerin genelde 3+1, 2+1, 1+1 olarak konut piyasasında yer aldığı Kuzey Kıbrıs'ta standart daire bina yaşı 10 yıl ve üzeri olan kapalı alan büyüklüğü ortalama 75 metre ile 130 metre olan daire modelleri olarak tanımlanıyor. Mağusa ilçesinde özellikle emlak ve konut sektöründe önemli dinamiğin Doğu Akdeniz Üniversitesi olduğu izleniyor. Son zamanlarda gelişim gösteren yatırım projeleri sonucu Gazimağusa ev fiyatlarının yükselme eğilimi gösterdiği de görülüyor.

Kıbrıs ev fiyatları Mağusa detayları;


Kıbrıs ev kiraları Mağusa detayları;


Kıbrıs Mağusa arsa fiyatları detayları;


Kıbrıs arsa fiyatları için tıklayınız
Kıbrıs kiralık ev fiyatları için tıklayınız
Kıbrıs konut fiyatları için tıklayınız

Kıbrıs Mağusa ev fiyatları detaylarını sizler için derledik. Kıbrıs Gazimağusa konut fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181