'Yerli ve yabancı yatırımcıların Fikirtepe'ye olan ilgisi her geçen gün artıyor'!
Fikirtepe'de hayata geçirilen gayrimenkul projelerinde fiyat avantajı olduğunu söyleyen Ali Nuhoğlu, "Spor camiasından magazin dünyasına, iş dünyasından Körfez yatırımcılarına kadar her cepheden talep var" dedi

Fikirtepe'deki dönüşümün bir gayrimenkul projesi olmanın ötesinde aynı zamanda bir sosyal dönüşüm projesi olduğuna dikkat çeken Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Bölge sakinleri daha güvenli ve konforlu konutlarda yaşamaya başladı. Metro bağlantıları, alışveriş caddesi, ortak ulaşım yolları, şehir parkı, hastane, okul gibi donatılarla Fikirtepe altyapı sorunları çözülmüş bir lokasyon oluyor" dedi. Fikirtepe'nin benzer lokasyonlara göre fiyat avantajıyla da öne çıktığının altını çizen Ali Nuhoğlu, "Yatırımcılar için İstanbul'un en cazip bölgesinde yer alıyoruz. Fikirtepe'deki projeler gayrimenkul alıcılarına modern, güvenli, konforlu, son teknoloji ile yapılmış, kentin merkezinde ve ulaşım akslarının ortasında yer alan konutları uygun fiyat avantajlarıyla sunuyor" diye konuştu.

İDDİALI ALIŞVERİŞ CADDESİ
Yerli ve yabancı yatırımcıların Fikirtepe'ye ilgisinin her geçen gün arttığını ifade eden Nuhoğlu, "Spor camiasından magazin dünyasına, iş dünyasından Körfez yatırımcılarına kadar her cepheden talep var. Satışlar piyasanın hep bir tık üzerindeydi. Sektörün sıkıntılı olduğu dönemlerde bile iyi satışlar yaptık" dedi. Fikirtepe'nin geldiği noktada çeşitli ekonomik tabanlara yayıldığını ve farklı toplum kesimlerini bir araya getirmede 'model' oluşturduğunu söyleyen Nuhoğlu, "Bu nedenle firmalar 'mahalle ve Anadolu' kültürünü yaşatmak için bölgede önemli çalışmalar yaptı. Burada orta kesim de üstü de buluşuyor" diye konuştu. Kentsel dönüşümün zor bir iş olduğunu kaydeden Ali Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İnşaat sektöründe deprem riski taşıyan alanlarda son nokta dönüşüme uğrayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. 2018 yılı itibarıyla bölgedeki altyapı sorunları çözüme kavuştu. Fikirtepe'de yer alacak prestij caddesiyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çok ciddi çalışmalar yaptı. Prestij caddesi içerisinde yer alacak yerli - yabancı markalar ile Türkiye'nin en iddialı alışveriş caddesi olacak."

Sözcü Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181