Bucak TOKİ başvuru 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Burdur Bucak Belediyesi tarafından tarafından hayata geçirilen Bucak TOKİ başvuru 2018 detayları belli oldu.

Bucak TOKİ başvuru 2018 detayları şu şekilde; 9 adet alt gelir grubu ve 22 adet orta gelir grubu konutun bulunduğu projede başvurular 14 Mayıs'ta başlayıp 18 Mayıs'a kadar kabul edilecek. Projede başvurular TC. Ziraat Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube tarafından kabul edilecek.

Toplam 31 konutun kuralı olarak satışa sunulacak olduğu Bucak TOKİ projesinde başvuru bedeli alt gelir için 2 bin TL, orta gelir için 4 bin TL olarak belirlendi. Kura sonucunda; konut satın alma hakkı elde edemeyenlerin başvuru bedelleri 28 Mayıs 2018, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 11 Haziran 2018, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 13 Haziran 2018 tarihlerinden itibaren başvuru sahiplerine iade edilecek.

Bucak TOKİ başvuru 2018 şartları alt gelir grubu için şu şekilde;
1. T.C. vatandaşı olması, 
2. Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, 
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. 
- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç ) 
3. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, 
-Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır. 
4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4500.00TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4500.00TL olması gerekmektedir.) 
5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Birden fazla başvuru yapılması halinde başvurular geçersiz sayılacak.

Bucak TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Bucak TOKİ kura tarihi için tıklayınız.

Bucak TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Bucak TOKİ fiyat için tıklayınız.

Bucak TOKİ satış duyurusu alt gelir grubu için tıklayınız.

Bucak TOKİ satış duyurusu orta gelir grubu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 6 yıl önce

Bizden 2+1 için 150bin tl istiyorsunuz bundan öncekini niye 90bin tl ye sattınız
3+1 leri dafa uyğuna verinde bizde alalım

Avatar
Kadir açil 6 yıl önce

Bizden 2+1 için 150bin tl istiyorsunuz bundan öncekini niye 90bin tl ye sattınız
3+1 leri dafa uyğuna verinde bizde alalım

banner182

banner181