Burdur Karamanlı TOKİ ihalesi yapıldı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Karamanlı İlçesi’nde ikinci etap kapsamında inşa edilecek 385 konutun ihalesi yapıldı.

30 Nisan 2019, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yer alıyor.

Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu şehircilik kriterleri doğrultusunda, mahalle kültürünü yaşatacak ve yardımlaşmayı canlı tutacak projeler inşa etmeye başlayan TOKİ, yatay mimariden ödün vermeden projeler geliştiriyor.

Burdur Karamanlı ikinci etap projesinde de yatay mimari esas alındı.  Yükseklikleri zemin+3 olan konutlar 243’ü 2+1, 142’si 3+1 planında yapılacak.

Kültür mirasımız olan “geleneksel konutların” özgün biçimde gelecek nesillere aktarılması, sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına önem veren TOKİ, projede ahşap görünümlü kaplamalar, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar VE dekoratif pencereler kullanıldı. Projeyle yerleşim alanı; spor ve oyun alanları, parkı ve peyzajıyla şehre değer katacak yeni bir yaşam alanı oluşacak.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181