Emre Erol, Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi için Bursa'da!

EmlakSayfasi.com.tr ve BEMO işbirliği ile düzenlenen 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi, birbirinden önemli isimleri sektör temsilcileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Dünya çapında 780’i aşkın Bölge Müdürlüğü ve 155.000’den fazla danışmanı ile dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul franchise markaları arasında yer alan Keller Williams'ın Türkiye Direktörü olan Emre Erol'un konuşmacı olarak katılacağı Bursa Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'nde yeni emlak yasası ve franchise markaların emlak sektörüne etkileri ele alınacaktır.

Keller Williams Türkiye ve KKTC’nin Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, Işık Üniversitesi İşletme Bölümü lisansı ve Middlesex Üniversitesi Yatırım ve Finans yüksek lisansının ardından Harvard Üniversitesi’nde Executive MBA programına katılmıştır.  

Gayrimenkul kariyerine 2002 yılında İstanbul – Levent Century 21 PLATİN markası altında başlamış ve bu süreçte Etiler Bölgesi’nde gayrimenkul danışmanlığı yanı sıra iş geliştirme ve satış ekibine koçluk görevlerini de üstlenmiştir.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181