Gemlik Belediyesi okulları yeniliyor!
Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekiplerinin, "Okullar Hayat Bulsun" Projesi kapsamında başlattığı, okul bahçeleri çevre düzenleme, çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

Çınar, Şehit Öğretmen Ethem Yaşar, Körfez Ortaokulu ile birlikte Atatürk İlkokulu ve bazı Kuran Kursları bahçelerinde aynı anda çalışan ekipler, çimlendirme çalışmalarının yanı sıra, çevre düzenleme çalışmalarını tamamladılar. Eş zamanlı çalışmalarda çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da ihmal etmeyen ekipler, ilçe merkezinin yanı sıra Mahalle statüsüne dönüşen eski köy okullarında da projeyi yaşama geçireceklerini ifade ettiler. Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cemalettin Uysal, çimlendirme, çevre düzenleme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla ilçedeki tüm okulların daha da güzelleşeceğini vurgulayarak, "Okullar projenin de ön gördüğü gibi Hayat Bulacak" diye konuştu.

Gemlik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181