Gemlik'te üniversite girişi yeniden düzenleniyor!
Kent Estetiğine uygun çalışmaların bu bölgede de devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Burası Gemlik’in vitrini bir bölge. Göze hoş gelmeyen yapıları kaldıracağız. Balıkçı Barınağını yenileyeceğiz. Çevre düzenlemesi ile birlikte ilçemize yakışır bir merkez haline getireceğiz” dedi.
  
Çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Balıkçı Barınağı yenileme çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Gemlikli Balıkçıların ağlarını ve eşyalarını güvenli bir şekilde saklamaları için sökülebilir, takılabilir malzemeden mekânlar yapacaklarını kaydeden Refik Yılmaz, geçimini balıkçılıktan kazanan Gemliklilere yönelik hizmetlerin devam ettiğini vurguladı. 24 saat güvenliğin sağlanacağı yeni balıkçı barınağında kaçak avlanma ile ilgili mücadelenin de sürdürüleceğini bildiren Refik Yılmaz, bir yandan Üniversite girişini düzenleyip, temizlerken, diğer yandan da balıkçılara yönelik önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.
  
U.Ü. Gemlik Yerleşkesi çevre düzenleme, temizlik, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının yanı sıra Balıkçı Barınağı yenileme çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gemlik’e yönelik hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecek” diye konuştu. 


Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181