İstanbul caddesinde büyük değişim başladı!
Bursa'nın değeri her geçen gün artan bölgelerinin başında gelen İstanbul caddesinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bursa'yı İstanbul'a bağlayan ve eski adıyla Yalova yolu bilinen cadde üzerindeki hareketlilik ile birlikte yaşanan gelişmelerin başında ulaşım yatırımları geliyor. Özellikle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan T1 Tramvay hattı ile yeni bir dönemin başladığı İstanbul caddesi aynı zamanda konut projeleri içinde yeni bir cazibe bölgesi oldu.

Konut projelerinin yanı sıra iş merkezi projelerinin yükselişe geçtiği bölge üzerinde aynı zamanda Adalet Bakanlığı tarafından yapımına başlanan "Bölge İdare Mahkemesi ve Adliye Kampüsü" de bulunuyor. 

Hilton ve İbis gibi uluslararası otel zincirlerinin yanı sıra, Özdilek, Anatolium, İkea gibi güçlü markaların bulunduğu bölgede yapılacak yeni projeler ile beraber ciddi bir değer artışı yaşanması bekleniyor.

T1 TRAMVAY HATTI İLE YENİ BİR DÖNEM 
Kent Meydanı-Şehirlararası Otobüs Terminali arasındaki yeni tramvay hattının istasyonları ise şu noktalarda yapılacak;

Kent Meydanı önü, Gençosman Türk Telekom altı, Beşyol Kavşağı´nın 300 metre gerisi, Beşyol Kavşağı´nın 300 metre ilerisi, Melodi Düğün Salonu önü, Orman Bölge Müdürlüğü önü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önü, Panayır Kavşağı, Kimlik Mağazası önü, AS Merkez önü, Şehirlerarası Otobüs Terminali önü.

ALPİŞ TUANA EVLERİ 1.ETAPTA SON DAİRELER SATIŞTA! İSTANBUL CADDESİ T1 HATTINA KOMŞU OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181