İznik Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi hızla yükseliyor!
Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi projesini çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Osman Sargın " Selçuk mahallesi Kırgızlar türbesinin yanındaki 2000 metre kare alana İznik Belediyesi Hizmet Binası, 1200 metre kare alana ise Kültür Merkezi binası İznik'e kazandırıyoruz. İznik'in geleceğine ışık tutacaktır. İlçemizin çocuklarının yarınlarına umutla bakmasını sağlayacak Kültür Merkezi bittiğinde hemen hemen her gün yapılacak tiyatro, sergi, konferans, gibi etkinlikler ile gençlerimizin ufkunu açacaktır. Kültür Merkezi ilçemizdeki birçok sosyal etkinliğe de destek sağlayacak. Belediye Hizmet Binası dış görünüşü Selçuklu ve Osmanlı motifleri işlenecek. Kültür Merkezi ise Modern bir yapı olacak. Hava şartlarında herhangi bir sıkıntı yaşanmaz ise  proje 2017 Mayıs ayı sonunda tamamlanarak hizmete girecek" dedi.

Başkan Sargın çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra başarılı çalışmalarından dolayı yetkililere teşekkür ederek, kolaylıklar temennisinde bulundu.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181