Mobilimo'da 365 gün fuar!
İnegöl'de Mobilimo Alışveriş Merkezi projesine imza atan Artı Fayda A.Ş.'nin ortakları Mehmet Çelebi ve Mehmet Refik Selik projeyi anlatmak üzere Musta Bozbey'i ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Mehmet Çelebi inşaat sektöründen, hayata geçirdikleri projelerden ve Türkiye'nin ekonomik durumundan bahsetti. Son dönemlerde yatırımların sekteye uğradığını ve yeni yılın ilk çeyreğinde bazı belirsizliklerin ortaya çıktığını vurgulayan Çelebi, kendilerinin ise hız kesmeden ilerlediklerini ve bu şekilde ivmelenerek devam edeceklerini söyledi. Türkiye' de inşaat sektörünün lokomotif olduğunu anlatan Çelebi, bu sektörün birçok sektörü dolaylı olarak etkilediğini ifade ederek, artık yatırımların bilinçli yapılmasının önemini belirtti. Çelebi İnegöl'ün sektörde bir üst kimlik kazanmasında Mobilimo Mobilya Alışveriş Merkezinin çok önemli rol üstleneceğinin altını çizdi.

BU PROJE BURSA'NIN PROJESİ
Projeyi çok önemli olarak değerlendiren ve en kısa zamanda projeyi yerinde ziyaret edeceğini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise "Projenin Bursa ya çok önemli artılar katacağını düşünüyorum. Sadece İnegöl Bölgesinin kalkınması açısından düşünmemek gerekiyor. Proje bittiğinde tüm Bursa kazanacak. Bölgeye getirişi çok ciddi derecede olacak. Bu projeyi hayata geçiren Artı Fayda A.Ş' ye teşekkür etmek istiyorum. Bu projeyi gönülden destekliyorum" diyerek projenin Bursa ya katkısını dile getirdi.

YILIN HER ANI ZİYARET EDİLEBİLECEK
Mobilimo AVM' nin özelliklerinden bahseden Mehmet Refik Selik ise " 365 gün fuar alanı gibi olacak. İnegöl'e gelen tüketiciler mobilya almak için fuarı beklemek zorunda kalmayacak. Bu projeyi 40 bin m2 alan üzerine inşa ediyoruz ve toplam AVM alanımız 105 bin m2 olacak. Yatinmımız yaklaşık 120 milyon TL civarında. Bu projenin İnegöl ve Bursa'nın vizyonunu geliştirme açısından ve yurtdışına açılma açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181