Mudanya Kumyaka Yat Limanı Projesi halka tanıtılıyor!
Bursa Mudanya Kumyaka'da Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan “Kumyaka Yat Limanı Projesi” 16 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek toplantı ile halka tanıtılacak.

Kumyaka Yat Limanı Projesi ÇED Başvuru Dosyasını incelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde 31 Ocak 2017'de yapılan duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyebilecekler. Ayrıca belirlenen zamanlama takvimi içerisinde Kumyaka Yat Limanı Projesi hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Kumyaka Yat Limanı Projesi çerçevesinde 9.370 metrekare alan üzerinde limanı dalgalara karşı korumak için 1 adet ana dalgakıran, yatların bağlanabileceği 2 adet yüzer iskele ve rıhtım yapılması planlanıyor. 

Yaklaşık 2 hektarlık korunaklı su alanı elde edilmesi ve bu sayede yat limanının boyları 35 metreye kadar olan yaklaşık 50-60 yatı/ tekneyi barındırabilme kapasitesine sahip olması planlananan Kumyaka Yat Limanı Projesinde inşaat süresi, 6 ay olarak planlanıyor.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181