Hemen teslim konut projeleri Bursa!
Hemen teslim konut projeleri Bursa listesini sizler için araştırdık. Yeşil cennet olarak bilinen Bursa'da Nisan 2018 konut satış rakamlarına göre en çok evin satıldığı ilçe Nilüfer oldu. Nisan 2018 konut satış istatistiklerine göre 5. sırada yer alan Bursa'da konut projeleri hızla yükslemeye devam ediyor. Bizde sizler için hemen teslim konut projelerini derledik.

İşte hemen teslim konut projeleri Bursa listesi

Park Nilüfer
2+1 bahçe katı, 2+1 normal kat, 3+1 bahçe katı, 3+1 normal kat ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunan Park Nilüfer'de 14 bin 100 metrekare yeşil alan, sosyal tesis, açık - kapalı, yüzme havuzu , çocuk havuzu, fitness, türk hamamı, sauna, vitamin kafe, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, kamelyalar, süs havuzları, her daireye özel kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Park Nilüfer nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Atış Premium
30 blokta 420 daireden oluşan Atış Premium projesi Bursa Botanik Park'ın karşısında yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 normal daire tiplerinden oluşan Atış Premium projesinde daire büyüklükleri ise 100 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. Atış Premium nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Harmony Towers
6 katlı teras evleri, 23 ve 28 katlı kuleler ve alışveriş caddesinden oluşan Harmony Towers projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Nilüfer konut projeleri arasında yer alan projede açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 metrekara büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Bursa Harmony Towers fiyat için tıklayınız.

Sur Yapı Marka Rezidans
650 milyon TL yatırım büyüklüğüne ulaşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, dubleks ve loft çözümleriyle 316 eşsiz rezidans daire seçenekleri yer alıyor. Uludağ manzarasına sahip olan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesinde 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazası bulunuyor. Sur Yapı Marka Rezidans fiyatları için tıklayınız.

Olea Armonia
​5+1 ikiz villalar, 3+1 ve 4+1 normal dairelerin yanı sıra 5+1 ve 6+1 dubleks daire seçeneklerinin de yer aldığı Olea Armonia projesinde 24 adet villa ve 36 adet daire yer alıyor. Toplam 60 bağımsız bölüm bulunan Olea Armonia projesinde dairelerin büyüklükleri 185 metrekare ve 380 metrekare arasından değişiyor. Olea Armonia merede? Lokasyonu için tıklayınız.

Prestij Modern
13 blokta 918 konut ve 57 ticari alanın yer aldığı proje, toplam 173 bin metrekare inşaat alanına sahip Prestij Modern projesinde toplam 918 daire bulunuyor. Prestij Modern detaylı bilgi için tıklayınız.

Hemen teslim konut projeleri Bursa ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bursa 2019 teslim konut projeleri için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181