Anka Balkan teslim tarihi!

Toplam 206 adet konuttan oluşacak Anka Balkan teslim tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa'da adından sıkça söz ettiren ​Btg İnşaat imzasıtaşıyan  Anka Balkan teslim tarihi detayları belli oldu. 3+1 köşe dubleks, 3+1 normal daire ve 3+1 orta dubleks seçeneklerinden oluşacak olan Anka Balkan Btg teslim tarihi Eylül 2022 olarak hedefleniyor.

Bursa Nilüfer Balkan Mahallesi'nde yükselecek olan Btg Anka Balkan projesi 7 blok olarak tasarlandı. 10 bin 657 metrekare arsa alanına sahip olan Anka Balkan projesinde açılır kapanır yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı, hamam, yürüyüş yolu, kapalı ve açık otopark, basketbol sahası ve futbol sahası gibi sosyal alanlar yer alacak.

Anka Balkan iletişim!

Staış ofisi adresi: 23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad. No: 4 A/C 1 Nilüfer / BURSA

Web: www.btginsaat.com.tr

Anka Balkan teslim tarihi detaylarını sizler için derledik. Anka Balkan ne zaman teslim sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Anka Balkan fiyat detayları için tıklayınız.

Anka Balkan nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181