BTG İnşaat'tan yeni proje; Anka Balkan

​Btg İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek olan Anka Balkan projesi Bursa Nilüfer Balkan Mahallesi'nde yükselecek.

Bursa'nın gelişmekte olan cazibe bölgelerinin başında gelen Balkan Mahallesi'nde konumlandırılacak Btg Anka Balkan projesi toplam 206 adet konuttan oluşacak. 10 bin 657 metrekare arsa alanına sahip olan Btg Anka Balkan projesi 7 blok olarak tasarlandı.

3+1 köşe dubleks, 3+1 normal daire ve 3+1 orta dubleks seçeneklerinden oluşacak olan Anka Balkan Btg projesi merkezi konumu ve zengin sosyal donatı alanları ile öne çıkıyor. Btg inşaat yeni projesi olan Anka Balkan'da açılır kapanır yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı, hamam, yürüyüş yolu, kapalı ve açık otopark, basketbol sahası ve futbol sahası gibi sosyal alanlar yer alacak.

Anka Balkan iletişim!

Staış ofisi adresi: 23 Nisan Mahallesi Mithat Paşa Cad. No: 4 A/C 1 Nilüfer / BURSA

Web: www.btginsaat.com.tr

Anka Balkan teslim tarihi için tıklayınız.

Anka Balkan fiyat detayları için tıklayınız.

Anka Balkan nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inventum sakini 3 yıl önce

Maalesef inventum projelerini bitremediler. Yarım yamalak eksik dolu sitede insanlar mağdur edildiler. Gelin görün firma hakkında öyle karar verin.

banner182

banner181