Bursa Yunuseli konut projeleri!
Osmangazi ilçesine bağlı mahallelerden biri olan Bursa Yunuseli konut projeleri listesini sizler için derledik. Osmangazi'de yer alan Bursa Yunuseli konut projeleri çalışmaları devam ediyor. Aralık ayı konut satışında 2. sırada yer alan Osmangazi'de bulunan Bursa Yunuseli konut projeleri satışları sürüyor. İşte Bursa Yunuseli konut projeleri

Yunistar
Atış Yapı imzasıyla 84 daireden oluşan Yunistar projesinde 70 adet normal daire ve 14 adet dubleks daire seçeneği bulunuyor. Çatı katlı ile birlikte 7 katlı 7 blok bulunduğu ​Yunistar projesinde 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Yunistar teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Triad Yunuseli
1445 metrekarelık sosyal donatı alanı bulunan Triad Yunuseli projesinde 3 adet 2+1, 57 adet 3+1, 12 adet ise 4+1 yer alıyor. 13 bin 50 metrekare inşaat alanına sahip olan Triad Yunuseli'nde açık otopark, güvenlik, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness club, hamam ve yürüyüş yolları bulunuyor. Triad Yunuseli teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Linda Butik
350 bin metrekare yeşil alan bulunan Linda Butik projesinde çocuk parkı, spor salonu, basketbol sahası, açık otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor. 2 bin 681 metrekare arsa alanına sahip olan Linda Butik projesinde 48 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 yer alıyor. Linda Butik teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Bursa Yunuseli konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181