Yükselen Park'ta ayda 1000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!
5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen Yükselen Park'ta ayda 1000 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz.

Osmangazi Soğanlı Mahallesi'nde bulunan Yükselen Park projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait olan konut ve cadde dükkanları Turyap aracılığı ile satışa sunuldu. Teslime ve tapu devrine hazır konutların satışında fiyatlar 154 bin TL ile 430 bin TL arasında değişirken, cadde üstü mağaza ve dükkanlar da 295 bin’den başlıyor.

Kredi Kartı ile "ön teminat bedeli" ödeme olanağı sunulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait konut ve işyerlerinde, 1000 TL ön teminat bedeli kredi kartı ile ödenebiliyor. Ön teminat bedelinden sonra 15 gün içerisinde yüzde 25 peşinat ödeniyor. Projelerde kalan tutar 23 ay boyunca ayda 1000 TL ödenerek ev sahibi olunabiliyor. 23 ayın sonunda kalan tutar ise 24. ayda isteğe göre nakit ya da mortgage kredi kullanılarak tamamı kapatılıyor.

Karma konsepte sahip olan Yükselen Park projesinde her daireye 1 adet kapalı otopark, 7 24 güvenlik sistemi, yürüyüş parkurları, çocuklar için oyun alanları gibi birçok sosyal imkan da yer alıyor. 22.000 metrekaresi yeşil alandan oluşan Yükselen Park projesinde konut blokları, cadde dükkânları, ofis blokları, alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.  

Yükselen Park nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Daha mevcutmu 6 yıl önce

Avatar
Daha mevcutmu 6 yıl önce

Daha mevcutmy

Avatar
Sinan 6 yıl önce

İyi günler,ben yurtdışında yaşıyorum,bu konuda bizi kim bilgilendirebilir? Hemen gelme imkanı olmadığı için bilgi almak istiyorum.

Avatar
bu evler mevcutmu 5 yıl önce

Avatar
nasuf 5 yıl önce

internet üzerinden bu evlere bakma imkanımız var mı

Avatar
Gülveren Ergan 5 yıl önce

Hâlâ mevcut mu 3 +1 ler ne kadar

Avatar
Gülveren Ergan 5 yıl önce

Hâlâ mevcut mu 3 +1 ler ne kadar

banner182

banner181