Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi son durum Ocak 2019!
Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi son durum Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi son durum Ocak 2019 detayları şu şekilde; Bursa Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi kapsamında hazineye ait bir bina kentsel dönüşüm kapsamına alınarak ilk adım atıldı. 

Busa Kükürtlü Caddesi kentsel dönüşüm projesi ilk etap kapsamında Süleyman Çelebi Camii’nin doğusu, batısı ve kuzeyini kapsayan 3 parsel için gerekli plan değişikliği, geçen yıl yapılan meclis toplantısında onaylanmıştı.

Ocak ayı Belediye Mesclisi toplantısında ise Kükürtlü’de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan hazineye ait binanın kentsel dönüşüm kapsamına alınmak üzere belediyeye kazandırılması oy birliğiyle kabul edildi. Takas yoluyla alınan Adalet Bakanlığı’nın Kükürtlü’de lojman olarak kullandığı bina için ise 10 daire 1 dükkana karşılık, Soğanlı kentsel dönüşüm projesi için 7 daire verilecek.

Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi son durum Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Osmangazi Belediyesi Kükürtlü kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181