Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ projesi için ÇED süreci başladı!
TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Nilüfer İrfaniye Toki projesinin ÇED süreci başladı.

Alt ve orta gelir grubu vatandaşların ev sahibi olabilmesi için hayata geçirilecek olan bursa nilüfer irfaniye toki yeni projesi 2019 yılı Toki konut projeleri arasında yer alacak. Toplam ÇED izin alanı yani faaliyetin gerçekleştirileceği alanın yüz ölçümü toplam 24.196,843 metrekare olan Bursa Nilüfer İrfaniye Toki projesi en fazla 5 katlı olarak inşa edilecek.

ÇED süreci tamamlandıktan sonra inşaat yapım ihalesinin gerçekleştirileceği bursa irfaniye toki evleri 2019 projesi kapsamında 246 adet konut ve 24 adet dükkan yer alacak. İhale sonuçlandıktan sonara yüklenic firma ile yapım sözleşmesinin imzalanacaği Bursa Nilüfer İrfaniye Toki projesi inşaat ruhsatları alındığı tarihten itibaren en geç 18 ay içerisinde hak sahibi olan kişilere tamamlanarak teslim edilecek.

Bursa İrfaniye TOKİ son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Evler emekli toki evlerinin yakınınamı yapılacak acaba.

banner182

banner181