TOKİ Bursa projeleri!
TOKİ Bursa projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye'nin dört bir yanında yeni projeler üretilmeye devam ediyor. TOKİ bazı konutlarını ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuyor. Açık satış kapsamında yer alan konutlar için başvuru yapılmadığı gibi kura çekimi de yapılmıyor.

TOKİ tarafından açık satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik gösteriyor ve açık satışta olduğu tarihler TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

İşte TOKİ Bursa projeleri listesi;
- Orhaneli Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen ilk etapta 19 blok ve 148 adet daireden oluşacak olan Orhaneli TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı. Çalışmaların devam ettiği projede yer alan konutların başvuru şartları ve tarihi henüz netleşmedi.

- Cihatlı Mahallesi 224 konutlu 3. etap projesinin temeli atıldı ve çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesinde yapımı devam eden 1400 konutlu, Toplu Konut Projesi 4. Etap 2. bölüme inşa edilecek 208 daire 5 dükkânın yapım işi ihalesi yapıldı. Bu kapsamda 6 bloktan oluşacak projede konutlar, 2 blok 3+1, 2 blok 2+1, 2 blok 3+1 planında tasarlandı. Projede yer alan konutların başvuru şartları ve tarihi henüz netleşmedi.

- 43 adet 2+1 ve 76 adet 3+1 dairenin bulunduğu İznik TOKİ Evleri'nde konut satışları 11 Temmuz 2018 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacak. 52 konutun satışa sunulduğu Bursa İznik Şelçuklu Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. İznik/Bursa şubesi tarafından yapılacak.

- Ayrıca Keles Cuma TOKİ projesi kapsamında inşa edilen 78 adet konutun çalışmaları da devam ediyor.

TOKİ Bursa projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181