Esenevler kentsel dönüşüm alanı!
Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Esenevler kentsel dönüşüm alanı detaylarını sizler için araştırdık.

Esenevler kentsel dönüşüm alanı detayları şu şekilde; Bursa Yıldırım Esenevler kentsel dönüşüm projesi Türkmenbaşı Caddesi, Elmas Sokak, Konuk Sokak, Etiler Sokak arasındaki bölgede yer alıyor.

Yıldırımın yüzde 33'lük bölümünü dönüştürecek olan Yıldırım Belediyesi Esenevler kentsel dönüşüm projesini de de kentsel dönüşüm kapsamına dahip etti. 90 bin 100 metrekarelik kentsel dönüşüm alanına sahip olan Bursa Esenevler kentsel dönüşüm projesi ile güvenli ve sağlıklı yaşam alanları oluşturulacak.

9.49 hektar alanda inşası planlanan Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesine Banisi Osman Bey’in eşi ve Bursa’nın kapılarını Osmanlı’ya açan Orhan Gazi’nin Annesi Malhun Hatun’un ismi verildi. Malhun Hatun Esenevler kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında 135 bin 935 metrekare konut alanı, 13 bin 181 metrekare ticaret alanı ve toplam bin 426 adet konut yer alacak.

Esenevler kentsel dönüşüm alanı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlkSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ne zaman başlanacak aceba 5 yıl önce

Biran baslansin

Avatar
Ne zaman başlanacak aceba 5 yıl önce

Biran baslansin

banner182

banner181