Central Balat son durum!
27 bin 925 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Central Balat son durum bilgisi belli oldu.

Central Balat son durum detayı şu şekilde; Şu anda Central Balat projesinin yüzde 50'si tamamlandı. Projede yapımı tamamlanan D ve E Bloğun iç dekorasyon çalışmalarına başlanırken, hızla devam eden A-B Blokları 17. katı geçti ve mekanik elektrik altyapıda 8. kat tamamlandı. AVM inşaatının da hızla devam ettiği Central Balat’ta, 2018 sonuna kadar kaba inşaatının bitirilmesi öngörülüyor.

194.8 milyon liralık yatırım maliyeti olan projede ana blok 45 katlı olarak planlandı. Ofis, konut ve AVM'nin bir arada bulunacağı karma bir proje olacak olan Central Balat projesinde 20 bin metrekarelik AVM alanı bulunuyor. Taşyakan İnşaat imzası taşıyan proje toplam 5 bloktan oluşacak. 

Toplam 450 konutun yer alacağı bu ana blok dışında projede 23, 13, 11 ve 2 katlı dört blok daha yer alıyor. Orhan Holding'in eski fabrika alanında yükselmeye başlayan Central Balat projesinde 615 konut yer alıyor.


Projeyi incelemek için tıklayınız
www.centralbalat.com

Central Balat son durum hali için tıklayınız.
Central Balat nerede? Tıklayınız.
Central Balat teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet aktaş 6 yıl önce

A blok 45 değil 35 kat. Projede 5 değiş 4 blok var. 450 değil 426 konut var.

banner182

banner181