Taşyakan'dan anlamlı destek!
​8 bin 700 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi projesinin temeli atıldı.

"Nilüfer Belediyesi Selime – Hasan Taşyakan Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi” projesinin temel atma töreni, 5 Temmuz Perşembe günü saat 11:00’da, 19 Mayıs Mahallesi, Barış Caddesi'nde (Batıkent Pazaryeri Altı) gerçekleştirildi. Toplam 4 bloktan oluşan projede 4 bin 820 metrekare alanda engelli oyun gruplarının bulunduğu park, gezinti bahçesi, spor sahası, tarım alanı ve uygulama serasının yer alacağı peyzaj alanından oluşacak. Ayrıca projede engelli uyumlu otopark sığınak, çamaşırhane, ibadethane, teknik odalar, 186 kişilik konferans salonu, kafeterya, atölyeler, tarımsal ürün satış birimi, etüd odaları, tv ve projeksiyon odası, kütüphane ve okuma odası, fitness salonu ve halkoyunları odası gibi birçok alan bulunuyor.

2011 yılında İhsaniye Mahallesinde kurulan Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi projesinin, 19 Mayıs Mahallesinde daha büyük bir alana taşınması için Nilüfer Belediyesi Batıkent'te alan tahsis etti. Ayrıca projenin yapımını Taşyakan İnşaat üstlendi. Her bloğun 3 katlı olarak tasarlandığı proje Nilüfer Belediyesi ile Taşyakan İnşaaat imzası ile hayata geçirilecek.  

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi projesi için Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan'ın açıklaması şu şekilde; ,"Bizim için engel yok, engel diye bir şey de yok aslında. Aile olarak böyle bir yatırımın başlangıcını yaptığımız için, bu gururlu günümüzde onur ve kıvanç duyuyoruz" dedi.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181