Acıpayam TOKİ Evleri başvuru şartları!
Denizli'nin Acıpayam ilçesi Oğuz Mahallesi'nde inşa edilen Acıpayam TOKİ Evleri başvuru şartları belli oldu.

Acıpayam TOKİ Evleri başvuru şartları şu şekilde;
Alt gelir grubu başvuru şartları;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Denizli il sınırları içerisinde son 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az son 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.
3. Başvuru sahiplerinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç), (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) gerekmektedir.
4. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) gerekmektedir.
5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net ₺4.500 olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla ₺4.500 olması) gerekmektedir.
7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

Başvuru için gerekli belgeler;
Başvuru sahipleri, Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ayrıca;
- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi” ni ibraz edeceklerdir.
- Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.
- Hane halkı gelirinin en fazla net ₺4.500 olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,
Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları Sosyal Güvenlik Kurumları’ndan çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.) Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumları’ndan çalışmadığına dair belgeleri,

Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.

12 Kasım'da başlayacak olan Denizli Acıpayam TOKİ Evleri başvuru tarihleri 16 Kasım 2018'de sona erecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Acıpayam belediyesi tarafından hayata geçirilen Acıpayam Belediyesi TOKİ projesinde başvuru bedelleri 2+1'ler için 1.000 TL, 3+1'ler için 2.000 TL olarak belirlendi.

256’sı 2+1 alt gelir grubu ve 184’ü ise 3+1 orta gelir grubu olmak üzere toplam 440 adet konutun kuralı satışa sunulacağı projede yer alan konutların başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin Denizli ilindeki yetkili tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Acıpayam TOKİ Evleri başvuru şartları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Acıpayam TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ kura tarihi için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ fiyatları için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ kura sonuçları detayları için tıklayınız.
Acıpayam TOKİ sözleşme imzalama tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181