Denizli Merkezefendi Belediyesi TOKİ başvuru formu!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli Merkezefendi Belediyesi TOKİ başvuru formu detaylarını sizler için araştırdık.

Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 1. ve 2. bölge Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen alt gelir ve orta gelir grubu olmak üzere 1198 orta gelir grubu ve 1083 alt gelir grubu toplam 2281 konut kuralı satışa sunulacak.

Denizli Merkezefendi Belediyesi TOKİ başvuru formu alt gelir grubu için tıklayınız.

2+1 ve 3+1 daire tipleri için başvuruların toplanacağı Denizli Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuruları 5 Mart 2019 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Denizli Merkezefendi TOKİ başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Projenin İlindeki Şubeler tarafından kabul edilecek.

Kuralı satışa sunulan konutların detayları şu şekilde;
- Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 1. bölge kapsamında 509 adet orta gelir grubuna ayrılırken 599 adet konut alt gelir grubuna ayrıldı.
- Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. bölge kapsamında 689 adet orta gelir grubuna ayrılırken 484 adet konut alt gelir grubuna ayrıldı.

Denizli Merkezefendi Belediyesi TOKİ başvuru formu detaylarını sizler için derledik. Merkezefendi Kayaköy TOKİ Evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli TOKİ başvuru şartları 2019 için tıklayınız.
Denizli TOKİ ödeme planı 2019 için tıklayınız.
Denizli TOKİ ödemeleri 2019 için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Huriye Orhan 5 yıl önce

Ben eşimden ayrilanli 1 yıl oldu nerdeyse ailemle yaşıyorum ama ben kendi evim olsun kizlarimla yasamak istiyorum toki evlerine başvurmak istiyorum bende eşinden ayrılan dul bayanlara öncelik tanımıyormuş bir kaç arkadaşım sizin sayenizde ev sahibi oldu banada bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Avatar
Ayşe Horasanlı 5 yıl önce

Ben ve eşim kalp hastasıyım ikimizde baypas ameliyatı olduk kirada oturuyorum bizde evsahibi olmak istiyorum sizler sayesinde

Avatar
Nafile 5 yıl önce

Kiradayim ev alma durumum yok eşim çalışıyor ev alma imkanım yok ancak kira gibi öder gibi alabilirim çalışana yokmu

Avatar
Hatice tokiler ôdemeler çok bahalli ben zor ôdwrim 5 yıl önce

banner182

banner181