Denizli Merkezefendi TOKİ sözleşme imzalama tarihi devam ediyor!
484 konut için imzalanacak olan Denizli Merkezefendi Toki sözleşme imzalama tarihi devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Denizli Merkezefendi Toki sözleşme imzalama tarihi 17 Mayıs'ta başlıyor. Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen Toki Denizli Merkezefendi sözleşme imzalama tarihi 12 Haziran 2019'a kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. İstasyon Şubesi'nde yapılacak.

Sözleşme imzalama işlemleri sırasında ibraz edilecek belgeler;
- Projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı.
- İl nüfusuna kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 1 (bir) yıldır projenin yer aldığı ilde ikamet ettiğini gösterir belge.
- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların başvurulan projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibrazı yeterlidir. Kayıtlı olmayanlar için Nüfus Müdürlüklerinden alınacak son 3 (üç) yıldır projenin yer aldığı ilde ikamet ettiğini gösterir belge.
- Hane halkı gelirinin en fazla net 4.500.00TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belge (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumundan çalıştığına dair alınan belge ile maaş bordroları vb.) Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir.
- Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için vekaletnamede yer alan hususlar ( https://www.toki.gov.tr/vekaletnamede-yer-almasi-gereken-hususlar )göz önünde bulundurularak düzenlenmiş, noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge. Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecek.

Denizli Merkezefendi Toki sözleşme imzalama tarihi programı için tıklayınız.

Denizli Merkezefendi Toki evleri sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181