TOKİ Elazığ 2018!
TOKİ Elazığ 2018 listesini sizler için derledik. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Elazığ projelerinde çalışmalar devam ediyor. Uygun fiyatlı konut üretimi ile dikkat çeken TOKİ Elazığ projeleri satışlarını sürdürüyor.

İşte TOKİ Elazığ 2018 projeleri

- Elazığ Bizmişen TOKİ projeleri kapsamında inşa edilen alt gelir grubu 304 konut ve standart 59 konut kuralı satış yöntemi ile satışa çıkacak. Elazığ Merkez Bizmişen Aşağı Holpenk'te hayat geçirilen projede ter alan toplam 363 adet konutun başvuruları 15 Mart 2018 tarihinde başlayıp bu gün (30 Mart 2018) tarihinde son buldu. Projeye yeterli başvuru geldiği taktirde konutların kurası 10 Nisan 2018'de çekilecek ve hak sahibi olan kişler sözleşmelerini imzalayacaklar.
- Elazığ Cumhuriyet Mahallesi TOKİ projesi kapsamında inşa edikecek olan 277 konutun çalışmaları henüz başlamadı. Projenin başvuru tarihi ve detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak.
- Elazığ Bizmişen TOKİ projesinde yer alan 363 konutun çalışmaları başladı. Projenin başvuru tarihi henüz netleşmedi.

TOKİ Elazığ 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181