Aryom İnşaat, 2018'de 100 milyonluk yatırım yapacak!
Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, 2017 yılını değerlendirdi, beklentilerin üstünde bir başarı yakaladıklarını kaydetti.

Günday, Aryom Koru'nun gayrimenkul sektörünün önde gelen yarışmalarından biri olan '2017 Sign of the City'de 'Türkiye'nin En İyi Konut Projesi' ödülünü aldığını belirtti, hem İzmir'e hem de Gaziemir'e değer kattıklarını söyledi.

Ödülden sonra olumlu dönüşler aldıklarını kaydeden Günday, "Bizim için gurur kaynağı. Endüstriyel yapı kategorisinde de yarışmak için başvuruda bulunacağız" dedi. Türkiye'de konutta yaşam standartlarını yükseltmek istediklerini kaydeden Mustafa Günday, ilk etabın yüzde 65'inin satışını tamamladıklarını ve ikinci etapta satışlarda yüzde 50 seviyesine ulaştıklarını vurguladı.

100 milyonluk yatırım
1. Etap konutlarını ekim ayında, ikinci etap konutlarını da Şubat 2019'da teslim edeceklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Günday, Aryom Koru'nun başarısı üzerine kendilerine farklı yerlerden birçok işbirliği önerisi geldiğini ifade etti.

Gaziemir'de kentsel dönüşümle ilgili sorunlar çözülürse yeni arsalarda yatırım yapmayı planladıklarını da kaydeden Mustafa Günday sözlerini şöyle tamamladı: "Aktepe'deki arsamızda 5 yıldızlı business tarzı otel ve rezidans yapmayı hedefliyoruz. 2018'de 100 milyon liralık yatırım yapacağız. Yeni projelerle 3 yıl içinde İzmir'e 500 milyon liralık değer katan projeler yapacağız."

Milliyet İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181