Ceylan İnşaat'tan 2018'de 3 yeni proje geliyor!
Modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştiren Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. 2018’de devam eden projelerin yanına yenilerini eklemeye hazırlanan Ceylan, tasarladığı tüm projeleriyle müşterileri için  yeni bir hayatın kapılarını açıyor.

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, 2017 yılını başarılı bir ekonomik çizelgeyle kapattı. Yılsonunda 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyüme yakalayan Ceylan, bu güçle 2018 yılında yeni projelerin altına imza atacağının sinyallerini verdi.
 
‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerini yürütmenin ötesinde üstün hizmet anlayışını bilgi ve deneyimiyle birleştiren Ceylan İnşaat, bugüne kadar 500.000 metre kare konut imalatının altına imza attı. Sektördeki bilgi birikimini değişen beklentileri karşılama adına yeni projelerine taşıyan Ceylan İnşaat; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Zer Göztepe, Zer Kartal,  Zer Levent, Zer Mecidiyeköy ve Zer Tuzla Marina olmak üzere 3000 konut ve ticarilerden oluşan projelerini müşterileriyle buluşturma hedefiyle yoluna devam ediyor.
 
Muammer Ceylan: “2018’de yeni projerle yolumuza devam ediyoruz”
Ceylan İnşaat, 2018 yılına yeni nesil projesi Zer Tuzla Marina ile start verecek. Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, “ İstanbul’un sayfiye yerlerinden biri olan Tuzla’da hayat bulacak projemizin tüm daireleri eşsiz deniz manzarasına sahip. 52.774 m2 arsa alanına sahip projemiz ekolojik mimarinin en iyi örneklerinden biri olmayı aday görünüyor” diye belirtiyor. Muammer Ceylan ayrıca; “Zer Tuzla Marina, 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan oluşuyor. Fikirtepe kentsel dönüşüm projemiz kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiğimiz ve inşaatının yüzde 45’ini tamamladığımız Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat olarak, yeni sakinlerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyoruz. Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre mesafede bulunun proje; yaklaşık 5 bin 800 metrekare arsa üzerinde 25 katlı tek blok halinde yükseliyor.”

Zer Kartal sakinlerine konforlu bir yaşamın kapılarını açıyor…
Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat hayat bulan projesi Zer Kartal ise alıcılarının yoğun ilgisiyle karşılaşmaya devam ediyor. Yüzde 35’i satılan projede +1 - 2+1 ve 3+1 seçenekleri; Ceylan İnşaat’ın 72 ay firma finansmanı ve 120 aya kadar alternatif ödeme koşullarıyla sahiplerini bekliyor. İlbank, KİPTAŞ ve Ceylan İnşaat’ın işbirliği ile ortaya çıkan proje Zer Göztepe’de, 675 konuttan meydana geliyor. 15 dönüm arsa alanı üzerinde 110.000 m2 inşaat alanına sahip Zer Göztepe, 360 derece bir yaşam projesi olarak yükselmeye hazırlanıyor.
 
360 derece İstanbul…
Ceylan İnşaat’ın bakış açısını yansıttığı bir diğer proje olan Zer Mecidiyeköy, İstanbul’un merkezinde, 4.500 m2’lik arsa üzerinde 176 lüks konuttan oluşuyor. Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken proje, sosyal donatılarıyla da herkesi kendine hayran bırakıyor. İstanbul’un bir diğer merkezinde 5372 m2 alanda 495 adet daireden oluşan Zer Levent ise şehrin en önemli merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181