Emlak Konut Başakşehir Evleri müzayedesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 6306 Sayılı Kanun kapsamında satıp gelirini dönüşüm uygulamalarında kullanacağı Emlak Konut Başakşehir Evleri müzayedesi yarın, yani 28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11:00'de yapılacak. TURYAP tarafından gerçekleştirilecek olan Emlak Konut Başakşehir Evleri müzyedesinde daire fiyatları 186 bin TL'den başlıyor.

Toplam 504 konutun satışa çıkarılacağı Emlak Konut Başakşehir Evleri müzyedesinde açık artırmaya 5 bİn TL teminatla katılabilir, bir ay sonra %25'i, kalan ödemeyi ise üç ay sonra banka kredisi kullanarak ödeyebilirsiniz. Müzayede de teklifler “Açık Artırma ve Açık Satış” yöntemiyle alınacak ve Bakanlık tarafından onaylanması şartı ile satışa sunulucak.

Başakşehir Kayabaşı'nda Emlak Konut projesinin son parselinde satışa çıkan 504 konutta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1daire seçenkleri yer alıyor.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181