Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı 20 Temmuz 2022!

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı 20 Temmuz 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 16:00 ’da Samanpazarı Anafartalar Caddesi üzerinde No: 177’de bulunan Altındağ Belediye Sarayı Başkanlık Binasında toplanan ENCÜMEN huzurunda yapılacak.

Altındağ Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;



Bu ihaleye ait şartname, Altındağ Belediye Sarayı 3. Katta bulunan Emlak ve İstimlak ve Müdürlüğünde görülebilir ve Geçici Teminat bedelleri en geç 19 Temmuz 2022 saat 16:00’ya kadar yatırılacaktır.

Altındağ İlçesi sınırları içerisindeki; Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesinde bulunan ve aşağıda, mahallesi, ada, parsel numarası belirtilen taşınmazlardaki Belediyemiz dairelerinin; 5393 sayılı Yasanın 69. maddesine göre açık arttırma suretiyle İhale satışı yapılacak olup; hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak tahsil edilecektir.  

Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Altındağ belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181