Diyarbakır Yenişehir Belediyesi arsa satışı 11 Ağustos 2022!

Kapalı artırma yöntemi ile yapılacak olan Diyarbakır Yenişehir Belediyesi arsa satışı 11 Ağustos 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi arsa satışı ihalesi 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 10:00’da Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

Yenişehir Belediyesi satılık arsa listesi;

Usulüne uygun hazırlanmış teklifler en geç 11.08.2022 tarihine kadar yukarıda tabloda belirtilen ihale saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Yenişehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne(Yenişehir Belediyesi Hizmet Binası-Diyarbakır) verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine komisyon başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı/unvanı ile açık adresi yazılır. 

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi arsa satışı ihale detayları için tıklayınız.

Yenişehir Belediyesi arsa ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181