Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. Etap kurası 9 Aralık'ta çekilecek!
Gemlik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. Etap kurası 9 Aralık'ta çekilecek.

Cihatlı Mahallesi’nde inşa edilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. Etap kurası 9 Aralık 2018 Pazar günü saat 12:00'da Gemlik ilçe spor salonu'nda çekilecek. Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura sonuçları yayınlandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

7 etap ve bin 400 konuttan oluşan Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kapsamında yer alan 2+1 planında 130 konutun kurası çekilecek. 2. etap kapsamında 130 konutun hak sahiplerinin belli olacağı Gemlik Belediyesi Sosyal Konut kura sonuçları neticesinde hak sahibi olan kişiler projedeki 2+1 dairelere yüzde 25 peşinatla, aylık 950 TL’den başlayan taksitlerle sahip olacak. 

Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. Etap ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Gemlik Belediyesi Sosyal Konut çekiliş sonuçları gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hacer 5 yıl önce

Sonuçlar hemen belli oluyormu kaç gün sürüyor

banner182

banner181