İstanbul Sancaktepe Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Samandıra Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı İstanbul Sancaktepe Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Sancaktepe Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde Perşembe günü saat 11:00'de "Abdurrahmangazi Mah. Enderun Cad. No: 2 Sancaktepe/İSTANBUL" adresindeki Sancaktepe Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Sancaktepe Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

Teklifler 20.04.2022 tarihinde Çarşamba günü saat 15.00’e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Komisyon Başkanlığına teslim edilmek üzere Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfa komisyon başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin, ilanda belirtilen gün ve saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulamayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir. Komisyon Başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz. 

İstanbul Sancaktepe Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Sancaktepe Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181