İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı 29 Nisan 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı 29 Nisan 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 29 Nisan 2021 tarihinde Perşembe günü saat 10:00'da Üsküdar Belediye Encümeni'nce yapılacak.

Üsküdar Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


Taşınmaz mal satış şartnamesi Üsküdar Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden görülebilir ve 500,00-TL (beşyüztürklirası) ücret karşılığında satın alınabilir. Ayrıca www.uskudar.bel.tr adresinden taşınmaz mal satış şartnamesine ulaşılabilir. 

Taşınmazın satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını yukarıda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 28.04.2021 tarihinde Çarşamba günü saat 17.00'e kadar Üsküdar Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Türkiye Radyo ve Televizyon (TRT) İdaresinin saat ayarı esastır.

İstanbul Üsküdar Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Üsküdar Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181