İzmir Karşıyaka Belediyesi taşınmaz satışı 21 Aralık 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan İzmir Karşıyaka Belediyesi taşınmaz satışı 21 Aralık 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir Karşıyaka Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 21 Aralık 2021 Salı günü saat 14:00’e Karşıyaka Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılacak.

İzmir Karşıyaka Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Blok nizam, Kat adeti 5, Bina yüksekliği İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğine göre, Bina derinliği 22 m., Komşu Mesafeler 3 m., Arka Bahçe Mesafesi Krokiye Göre, Parsel, Meskun Alandadır, İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği’nin Geçici 2. maddesine göre düzenlenmiştir. Parsel, Karşıyaka İmar Planlarına girmektedir. 37 nolu Parselasyon Planında yapılan kitle etüdüne göre düzenlenmiştir.

Tekliflerin, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne 21/12/2021 Salı Günü saat 14:00’e kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Şartnameler mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 250,00 TL. bedel mukabilinde temin edilebilir.

İzmir Karşıyaka Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

İzmir Karşıyaka belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181