Kocaeli Gölcük Belediyesi taşınmaz satışı 12 Ağustos 2021!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kocaeli Gölcük Belediyesi taşınmaz satışı 12 Ağustos 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

Kocaeli Gölcük Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 12 Ağustos 2021 tarih Perşembe günü saat 15.00 de Gölcük Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak.

Gölcük Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Mülkiyeti Gölcük Belediye Başkanlığı’na ait; Kocaeli İli, Çayırova İlçesi, Şekerpınar 2 Mah. 864 Ada, 1 Parselde kayıtlı, arsa vasıflı, 13401,89 m2 yüzölçümlü taşınmaz, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile satılacak.

Tekliflerin 12.08.2021 tarih Perşembe günü Saat: 12:30’ a kadar Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü’ ne teslim edilmesi zorunludur. Bu saatten sonra verilen teklifler ile telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve/veya postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. 

Kocaeli Gölcük Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Gölcük Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181