Konya Kadınhanı Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

12 adet taşınmazın satılacağı Konya Kadınhanı Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Açık artırma usulü ile yapılacak olan Konya Kadınhanı Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 6 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 14:00'den itibaren İstiklal Mahallesi, Konya Caddesi, No:238 Kadınhanı Belediye Hizmet Binası Belediye Meclis salonunda yapılacak.

İhaleye katılacak kişilerin ihale evraklarını en geç 05/09/2023 Salı günü saat 17.00’ e kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. 

Kadınhanı Belediyesi satılık taşınmaz ödeme şekli şu şekilde;
a) Satış bedelinin %30’u ihale onayının tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde ödenecek olup kalan tutar için aylık olarak toplam taksit miktarı listede belirtilmiştir.

b) Kanunun öngördüğü tapu harcı, ihale sebebiyle tahakkuk edecek gazete ilan ücreti, damga vergisi (0,00569), sözleşme ücretleri(noter onaylı) ve kati teminat (% 6) alıcıya (müşteriye) aittir. K.D.V. den muaftır.  

Konya Kadınhanı Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Kadınhanı belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181