Melikgazi Belediyesi 59 taşınmazı 4 Aralık'ta ihale ile satışa sunacak!
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediyeye ait olan 59 adet taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun hükümlerine göre açık artırma sureti ile satışının yapılacağını söyledi.

Arsalar hakkında Melikgazi Belediyesi’nin Ruhsat Müdürlüğünden bilgi alınabileceğini belirten Başkan Büyükkılıç “Küçükali, Esenyurt, Güzelköy, Turan ve Erenköy olmak üzere 5 ayrı semtte büyüklüğü 93 m² ile 5.743 m² arasında değişen 2 bağ arsası, 2 konut arsası, 6 işyeri ile 49 mesken arsası ihale satışı yapılacaktır. Arsaların satış ihalesinden elde edilecek gelirler Melikgazililere hizmet olarak geri dönecek ve yatırımlara kaynak oluşturacaktır” dedi.

04 Aralık 2018 Günü saat 14.30’da Belediye Meclis Salonunda yapılacağını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, ihale ile ilgili detaylı bilgininwww.melikgazi.bld.tr adresinden detaylı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181