Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 işyerini 30 Nisan'da ihale ile satışa sunacak!
Mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan 60 daire ve 5 işyeri 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun hükümlerine göre açık artırma sureti ile satışının yapılacağını bildirildi.

Satışa çıkarılacak olan daire ve işyeri hakkında Melikgazi Belediyesi’nin Ruhsat Müdürlüğünden bilgi alınabileceği belirtilen ihale ilgili olarak şu açıklamada bulunuldu:

“Küçükali Mahallesinde yer alan ve kentsel dönüşüm projesi ile yaptırılan birinci sınıf malzeme ile inşa edilen 60 daire ve 5 işyeri ihale ile satışa sunulacaktır. Daireler 115 ile 143, 165  m²  arasında işyerleri ise 93 ile 116 m²  arasında değişmektedir. İhale 30 Nisan 2019 günü belediye Meclis salonunda saat 14.00 yapılacaktır. Mülklerin satış ihalesinden elde edilecek gelirler yine Küçükali mahallesine sosyal tesis, okul ve çevre düzenleme hizmeti olarak geri dönecek ve yatırımlara kaynak oluşturacaktır”

Melikgazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181